Понеділок, 2024-04-29, 11:07 PM
Вітаю Вас Гість | RSS

РМО вчителів іноземної мови Солонянського РНМК

 

 

 

                                       English & German Club


Форма входу
  Праздники Великобритании 

      


   knopochka

Головна » 2014 » Березень » 29 » Вік живи - вік учись
9:59 PM
Вік живи - вік учись

 Народна мудрість говорить: «Вік живи - вік учись». Ці слова є, мабуть, найбільш  актуальними для вчителів. З метою встановлення  рівня  впливу  методичної  роботи  та  самоосвіти педагога на  розвиток  педагогічного  процесу,  на  формування його  результативності і дієвості на розвиток освіти, розвиток  професійної  майстерності  вчителя  ,творчого потенціалу  учительського  і  учнівського  колективів  у  навчально-виховному  процесі 28 березня 2014 року було проведено методичну панораму "Триумвірат майстерності і таланту". В засіданні взяли участь кращі педагоги іноземної мови Солонянського району. А саме: Рибцуник А.М.(Башмачанська СШ), Шматко Л.Я.(Промінська НСШ), Трегуб С.В.(Новомарївська  НСШ), Нігоян Г.Г (Малокалинівська НСШ).

Трегуб С.В. у своєму виступі зосередила увагу присутніх на значенні самоосвітньоїдіяльності педагога. Адже вчитель впродовж всього свого життя не лише навчає своїх учнів, а й займається самоосвітою та саморозвитком. Самоосвіта педагога – це провідна форма вдосконалення професійної компетентності, що полягає в засвоєнні, оновленні, поширенні й поглибленні знань, узагальненні досвіду шляхом цілеспрямованої, системної самоосвітньої роботи,

спрямованої на саморозвиток та самовдосконалення особистості, задоволення власних інтересів і об’єктивних потреб освітнього закладу. Бо, як говорив В.Сухомлинський "Далеко не кожен стане вченим. Письменником, артистом, далеко не кожному судилося винайти порох або велосипед, але майстром своєї справи має стати кожен". Присутні на зібранні педагоги, що атестуться, презентували свій досвід роботи за проблемною темою, підкріплювали свої виступи презентаціями. 

Всі види вправ та завдань, що були представлені під час зустрічі, вчителі змогли взяти собі «на озброєння» та використовувати їх під час практичної роботи зі своїми учнями. Закінчилася панорама притчею та запашною кавою. Натхненні новими ідеями вчителі залишали залу. 

Переглядів: 649 | Додав: lady | Теги: Методична панорама, Атестація вчителя | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 115
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
    
     Скачать презентации