Середа, 2024-05-08, 10:15 PM
Вітаю Вас Гість | RSS

РМО вчителів іноземної мови Солонянського РНМК

 

 

 

                                       English & German Club


Форма входу
  Праздники Великобритании 

      


   knopochka

Головна » 2014 » Квітень » 28 » Тиждень Шекспіра у Тритузнянському НВК
6:10 PM
Тиждень Шекспіра у Тритузнянському НВК

 Вільям Шекспір - це не просто письменник, а цілий космос, величезний  художній світ, у якому вмістилося все життя людства. Тому не випадково Й.  Гете сказав про генія англійського Відродження: "Шекспір  - і краю йому  немає..."

 Вчителі англійської мови Кравченко О.Д. та світової літератури Шурко В.І.  для  учнів підготували гарні та змістовні мультимедійні презентації про життя  і  творчість англійського поета та драматурга.

 

 

 

 А 23 квітня, в день народження видатного письменника, учні  Тритузнянського НВК підготували ряд заходів, щоб відзначити цю дату: була  випущенна стіннівка учніми 8-9 класів, підготовлена презентація про  творчість письменника (Кобиляк А. - 8 кл.) та вікторина "Шекспіріада".  Переможцями стали - Кобиляк А. (8 кл), Біляк Д. (8 кл), Султанов Б. (9 кл),  Шмальченко С. (8 кл) та Біляк Д. (8 кл) провели усний журнал за творчістю  драматурга.

 

 

 

 Що тільки на казали про Шекспіра! Він нібито безграмотний ледащо. Гроза  лісничих. Настирливий прихильник якоїсь Смаглявої леді. Комедіант. Але він  король! Король славетної  доби відродження, який висвітлив справжню силу  людських почуттів.

 

 

 

 

Переглядів: 555 | Додав: lady | Теги: предметний тиждень, Шекспір | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 115
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
    
     Скачать презентации