Субота, 2024-05-04, 11:02 AM
Вітаю Вас Гість | RSS

РМО вчителів іноземної мови Солонянського РНМК

 

 

 

                                       English & German Club


Форма входу
  Праздники Великобритании 

      


   knopochka

Головна » 2013 » Березень » 25 » Новини з Новопокровської СШ
5:23 PM
Новини з Новопокровської СШ
Тиждень англійської мови у Новопокровській СШ

Вивчення англійської мови – процес складний, але багатогранний і цікавий. Але варто замислитись, що саме англійська мова є неповторним засобом спілкування між людьми різних національностей. Оволодіння іноземною, а саме англійською мовою є потребою часу. Під час вивчення англійської мови ми знайомимось з традиціями і звичаями інших народів та переконуємось у неповторності власної української культури.

З метою розширення і поглиблення лінгвістичних знань, розвитку комунікативних умінь і навичок, етичного виховання, духовного багатства, моральної чистоти у Новопокровській школі було проведено «Тиждень англійської мови». Молодші школярі були активними учасниками та співорганізаторами всіх  запланованих заходів.

Тиждень розпочався з робочої лінійки, на якій  вчитель англійської мови  Ремез Віталій Григорович ознайомив учнів школи із планом проведення та завданнями тижня. У школі вчителями англійської мови було організовано виставку-презентацію "A trip to London". Відвідуючи її, учні могли познайомитися із Обєднаним Королівством Великої Британії , побачити визначні місця країни та видатних постатей. Також цікавим було завдання для учнів 5-11 класів які повинні були під час концерту до Дня святого Валентина зізнатися у коханні на англійській мові. Учасники декламували поезії, власноруч складені зізнання. Оцінювалися знання тексту віршів, вимова і артистизм виконання. У цей таки день школярі ознайомилися з фото-презентацією «Як все починалося…» присвяченою походженню Дня святого Валентина в англомовних країнах. Учні 6 класу брали участь у вікторині «Do you know Englishspeaking countries well». Вони мали можливість продемонструвати свою ерудицію та знання історії, традицій та культури англомовних країн. Святкова атмосфера відчувалася і на перервах. Для учнів молодших класів було організовано День національних англійських ігор. Діти із зацікавленням грали у ігри, які їм підготувала вчителька англійської мови Ремез Тетяна Андріївна. Захопливим завданням для учнів початкової школи виявився конкурс «Моя улюблена літера алфавіту», всі учасники виявили хист до малювання та проявили свою фантазію. Яких тільки літер не було на виставці малюнків: і у вигляді фруктів, тварин, оздоблені квітками. Одним словом - Молодці!

  Усі ,хто брав участь у тижні англійської мови, отримав незабутні враження та позитивні емоції. Було підведено підсумки.Переможці конкурсів на шкільній лінійці були нагороджені грамотами.  

   Додаткову інформацію Ви можете знайти на блозі Ремез Т.А. "Натхнення".

                                                                                                                                                                Ремез Віталій Григорович, Ремез Тетяна Андріївна

вчителі англійської мови Новопокровської ЗСШ

 

 

Переглядів: 484 | Додав: lady | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Inna  
Так тримати! Ваша творчість надихає! Пропоную провести КВК між учнями наших шкіл на тему:" Чи знаєте ви Британію?"

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 115
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
    
     Скачать презентации