Вівторок, 2024-04-30, 2:11 AM
Вітаю Вас Гість | RSS

РМО вчителів іноземної мови Солонянського РНМК

 

 

 

                                       English & German Club


Форма входу
  Праздники Великобритании 

      


   knopochka

Головна » 2014 » Березень » 23

У Олександропільському НВК продовжується вшанування англійського поета, драматурга Вільяма Шекспіра. 20 березня відбулось зібрання Читацького клубу – найактивніших читачів школи та найбільших цінителів творчості Шекспіра . Таких учнів знайшлось багато. Учасники згадували життєвий шлях поета, Читали його сонети мовою оригіналу та у російських й українських перекладах. Слухали пісні, покладені на сонети митця у виконанні відомих співців.
Цікавим було те, що на наше  зібрання завітали навіть сам Шекспір, що відкрив читачам багато цікавих фактів про свою творчість. Поета супроводжувала «смаглява леді», якій автор присвятив чимало сонетів. 

... Читати далі »

Переглядів: 535 | Додав: lady | Дата: 2014-03-23 | Коментарі (0)

Великий Шекспір. Хто він? Король поезії? Король театру? Мабуть, так… В історії людства знайдеться мало рівних йому. Хоча минуло 450 років , а твори Шекспіра  не припали пилом історії. Він серед нас, бо і нині його п'єси йдуть з аншлагом у театрах усіх країн світу. У Олександропільському НВК проходить шекспірівський тиждень. Ми із задоволенням читаємо його твори, слухаємо його сонети, які стали піснями у виконанні відомих виконавців, переглядаємо кінофільми на твори драматурга… А сьогодні у нас відбувся зустріч в інтелектуальному  клубі  «Що? Де? Коли?». Вчителям англійської мови Кацевич Н.М. та світової літератури Гармаш А.Г. у підготовці до конкурсу допомага ... Читати далі »

Переглядів: 554 | Додав: lady | Дата: 2014-03-23 | Коментарі (0)

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 115
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
    
     Скачать презентации