П`ятниця, 2024-04-26, 9:13 AM
Вітаю Вас Гість | RSS

РМО вчителів іноземної мови Солонянського РНМК

 

 

 

                                       English & German Club


Форма входу
  Праздники Великобритании 

      


   knopochka

Головна » 2016 » Березень » 9 » Word on the street
3:04 PM
Word on the street

Де саме в Лондоні одягаються панки 21 століття? Які дві тварини зображені на британському паспорті: пес і качка, лев і єдиноріг чи бульдог і дракон? Як пошити собі костюм на карнавал? Подивитися новий проект на телеканалі UΛ:Перший варто не тільки тому, що у них будуть відповіді на ці запитання. Серія програм "Word on the street" ("Слово на вулиці") на прикладі звичайних життєвих історій, буденних ситуацій, пригод і подорожей розповідає про Велику Британію, її культуру, знайомить із живою англійською мовою. Вчителі Солонянщинивже знайомі з цією програмою, адже 2 роки тому всі навчальні заклади були забезпечені методичними матеріалами, що мали в своїй основі так зване "Слово на вулиці".

Українська телепрем’єра проекту відбудеться на UΛ:Перший уже у понеділок, 7 березня, о 17:30. Щопонеділка програма транслюватиметься з українськими субтитрами, а повтор серії можна буде подивитися у суботу зранку англійською без субтитрів.

"Слово на вулиці" – це 10 епізодів дуже цікавого контенту. Це не є програма, яка напряму вчить англійській мові – вона розповідає про те, як живе Британія, як проводять час молоді люди у цій країні, – говорить заступниця генерального директора Національної телекомпанії України Дар’я Юровська. – Для нас було дуже важливим показати ці епізоди не лише з українськими субтитрами, а й в оригіналі без перекладу. Головна ідея – дати людям зрозуміти, що світ великий, і коли ти знаєш англійську або будь-яку іншу мову, світ стає ближчим для тебе".

Програма "Word on the street" у легкій і ненав’язливій формі навчить формулювати запитання із запереченням, розповість, що фразу "how do you do?" ніколи не вживають, щоб запитати, як справи. Вона допоможе розвинути і коло знань та зацікавлень телеглядачів. І не лише короткі та розважливі епізоди, а й думки редакторів та журналістів суспільного мовника ВВС про допінги у спорті та британську мультикультурність пропонує кожен випуск проекту у рубриці "Seat on the street" ("Місце на вулиці").

Тож поїхати у подорож, сходити по крамницях, потанцювати на найбільшому карнавалі Європи, позбутися стереотипів, що Англія є країною туманів та чаю і головне – навчитися правильно розповісти про все це англійською допоможе "Word on the street".

Переглядів: 598 | Додав: lady | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 115
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
    
     Скачать презентации