Середа, 2024-04-24, 8:38 AM
Вітаю Вас Гість | RSS

РМО вчителів іноземної мови Солонянського РНМК

 

 

 

                                       English & German Club


Форма входу
  Праздники Великобритании 

      


   knopochka

Головна » 2017 » Квітень » 9 » Всеукраїнська конференція асоціації вчителів англійської мови області
9:15 PM
Всеукраїнська конференція асоціації вчителів англійської мови області

Спільною працею педагоги Дніпропетровщини окреслюють контури майбутньої української школи і сьогодні кожен заклад освіти продовжує роботу по зміненню застарілої навчальної моделі на сучасну, інноваційну, здатну сформувати компетентного випускника, всебічно розвинутого, відповідального громадянина і людину здатну реалізувати себе у житті і бути щасливою.  Вчителі англійської мови закладів освіти області завжди є в авангарді суспільних змін, щоб мати можливість запропонувати сьогоднішньому і майбутньому поколінням школярів достойну, сучасну іншомовну освіту, яка буде нести у собі саме те, що знадобиться і буде корисним дітям у житті, допоможе випускнику стати конкурентноздатним у 21-му столітті.
5 квітня Грабко Т.А, методист Солонянського РМК та вчитель Криничанської СЗШ Ремез Т.А. взяли участь в першій Всеукраїнській конференції асоціації вчителів англійської мови області за темою "Як навчати учнів умінням комунікативного спілкування на уроках англійської мови у 21-му столітті", проведеної на базі КВНЗ "ДОІППО". Гостей вітали Васильченко А.І., методист навчально-методичної лабораторії гуманітарних дисциплін ДОІППО та Швидка В.А., президент Асоціації вчителів англійської мови м.Дніпро. Серед гостей були колеги з міст Біла Церква та Жмеринка (Вінницька обл.). Грабко Т.А. виступила з доповіддю "Інтеграція навчальних дисциплін з англійською мовою на змістовному, пооцесуальному, мотиваційноуму і психологічному рівнях".

До обговорення питання міжпредметних зв'язків під час викладання у 7,8 класах долучилася i Валерія Белявська, ЗДНВР НВК №148 "Планета щастя" м. Дніпропетровська.

Вчитель англійської мови гімназії №12 Оксана Ложнікова ознайомила колег з можливостями платформи Edmodo для організації перевернутого і дистанційного навчання, створення віртуального класу тощо. Своїм динамічним виступом про шляхи формування мовленнєвої компетентності на уроках англійської мови присутніх вразила вчтелька англійської мови Жанна Дворецька (СШ №7 м. Дніпро).

До речі Жанна Дмитрівна та Валентина Анатоліївна Швидка презентували свій досвід 16 - 18 березня 2017 року у Києві під час головної події освітньої галузі України – Восьмої міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2017». Виступаючі та учасники заходу отримали сертифікати. 

Всі учасники конференції підтримали виступаючих в тому, що реалізація комунікативного підходу на рівні з компетентнісним є одним з пріоритетних завдань навчання мов у сучасній загальній середній освіті, а їх використання вчителем підготує учнів до свідомого самрстійного визначення для себе проміжних та кінцевих цілей власної мовної освіти, навчить об'єктивно оцінювати особисті досягнення в оволодінні мовою, підготує до самоосвіти в галузі мов у полікультурному середовищі упродовж життя.

Цікаве невимушене спілкування у компанії однодумців, які прагнуть змін і готові змінюватись самі, дало свої результати. Всі учасники заходу були у захваті від виступів доповідаючих і висловлювали велику вдячність за можливість побачити нові орієнтири для особистісного розвитку і позитивних зрушень у своїх навчальних закладах, а також за спільну роботу у створенні нової української школи.

Переглядів: 673 | Додав: lady | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 115
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
    
     Скачать презентации