Четвер, 2024-04-18, 8:56 AM
Вітаю Вас Гість | RSS

РМО вчителів іноземної мови Солонянського РНМК

 

 

 

                                       English & German Club


Форма входу
  Праздники Великобритании 

      


   knopochka

Головна » 2015 » Грудень » 9 » Всеукраїнська гра з англійської мови "PUZZLE"
2:39 PM
Всеукраїнська гра з англійської мови "PUZZLE"

З метою впровадження нових форм роботи з обдарованою учнівською молоддю та розвитку творчих здібностей учнів Творча група «ПАЗЛ» щорічно з 2011 року проводить Всеукраїнську гру з англійської мови «РUZZLE», в якій приймають участь учні 3-11 класів із навчальних закладів України.
Запрошуємо вас, шановні колеги, та учнів вашого навчального закладу взяти участь у шостій Всеукраїнській грі з англійської мови «PUZZLE», яку у 2015/2016 навчальному році буде проведено 15-19 лютого 2016 року.
Гру розроблено для активного залучення учнівської молоді до вивчення англійської мови, літератури, історії. Вона сприяє формуванню стійкої зацікавленості в учнів усією лінійкою англомовної тематики, допомагає вчителям англійської мови умотивувати активне вивчення англійської мови, підвищує інтерес дітей до читання найкращих зразків англійської літератури в оригіналі, а також допомагає учням старших класів здобути навики роботи із тестовими формами контролю. Зміст Гри складають завдання з англійської мови, літератури та країнознавства (культури), які потребують певної ерудиції, кмітливості, уважності, зосередження й, безумовно, почуття гумору. Звертаємо вашу увагу, що проведення Всеукраїнської гри з англійської мови «PUZZLE» схвалено Малою академією наук України Міністерства освіти і науки України. Для використання у роботі пропонуємо матеріали:

ЛИСТ

ПЛАКАТ

ВИСНОВОК МАН ПРО ДОЦІЛЬНІСТЬ ГРИ

Переглядів: 1888 | Додав: lady | Теги: пазл | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 115
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
    
     Скачать презентации