Четвер, 2024-04-25, 12:26 PM
Вітаю Вас Гість | RSS

РМО вчителів іноземної мови Солонянського РНМК

 

 

 

                                       English & German Club


Форма входу
  Праздники Великобритании 

      


   knopochka

Головна » 2015 » Листопад » 21 » Справжній іспит на професійну майстерність
9:41 PM
Справжній іспит на професійну майстерність
                                                                                                     
                                                               «Вічно винаходити й удосконалюватись –  
ось єдиний курс учительського життя»
К.Д. Ушинський
Щорічно восени стартує всеукраїнський конкурс педагогічної майстерності «Учитель року», який з 1995 року став традиційним для освітян  України. 
Кожен  педагог –  і досвідчений фахівець, і вчитель-початківець – прагне професійного зростання,  підвищення професійної самооцінки. Серед учасників цьогорічного конкурсу не було людей випадкових. Для  них школа – це життя, а вчительський талант – це, насамперед, покликання і невтомна праця над саморозвитком.   Для всіх учасників цей конкурс є нагодою ще раз підтвердити свій професіоналізм, поділитись досвідом роботи, власними напрацюваннями.

Як показує досвід, конкурс «Учитель року» – це прекрасна школа самоаналізу діяльності педагога, певний етап сходження вгору та стрімкого руху вперед, спілкування з однодумцями, обмін досвідом.

Всі бажаючі учителі-новатори, учителі-ентузіасти, учителі-творці долучилися до  активної участі в цьому нелегкому, але такому значущому для кожного педагога марафоні педагогічних ідей і думок.

У 2015–16 навчальному році конкурсні випробування інтелектуального змагання професійної майстерності відбуваються і для  учителів англійської мови.

І (районний) тур конкурсу проходить з 02 до 30 листопада 2015 року на базі відділу освіти райдержадміністрацій та РНМК. А 20 листопада конкурсанти продемонстрували показові відкриті уроки. Учасників конкурсу та поважне журі гостинно приймала адміністрація Новопокровської СЗШ. Дирекція школи та вчителі створили комфортні умови для реалізації всіх творчих задумів конкурсантів. До речі, уроки відбувалися в оновленому кабінеті іноземних мов, що укомплектований сучасним інтерактивним обладнанням, придбаним в рамках реалізації Програми підтримки сільських шкіл Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

Журі переглянуло та оцінило урок вчителя англійської мови Письмечівської СЗШ Горбенко Наталії Олександрівни у 5-му класі на тему "Запрошуємо на День Народження" 

та вчителя англійської мови Дзержинівської СЗШ Оскаленко Ірини Михайлівни у 6-му класі на тему "Спорт і спортивні ігри".

Одним з випробувань був також самоаналіз уроку. Районний тур продовжується, попереду - нові етапи Конкурсу.

Бажаємо кожному учасникові успіху та віри у свої сили, у повній мірі розкрити свій педагогічний талант.

Кожному конкурсантові – здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення, нових професійних висот, удачі, здійснення всіх планів і задумів!

У меню нашого сайту створено тематичну закладинку "Вчитель року", присвячену підготовці та проведенню конкурсу педагогічної майстерності.

Переглядів: 536 | Додав: lady | Теги: Учитель року | Рейтинг: 4.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 115
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
    
     Скачать презентации