П`ятниця, 2024-04-19, 8:16 PM
Вітаю Вас Гість | RSS

РМО вчителів іноземної мови Солонянського РНМК

 

 

 

                                       English & German Club


Форма входу
  Праздники Великобритании 

      


   knopochka

Головна » 2017 » Березень » 27 » Пробуджуємо, надихаємо, навчаємо!
5:00 PM
Пробуджуємо, надихаємо, навчаємо!

22 березня відбулося засідання РМО вчителів іноземних мов, яке було насичене як інформативно, так і емоційно. Напочатку методист Солонянського РМК Грабко Т.А. підвела підсумки районної Програми "Вчителі ванглійської мови - Агенти змін: Хвиля - 2", відповідно до якої з грудня по лютий вчителі - учасники тренінгів, демонстрували набуті навички під час проведення уроків зі своїми учнями. З результатом їх роботи можна ознайомитися, зайшовши на блог Програми "ТЕАМ" у розділ "Agents' Lessons". Найактивніші учасники імплементації набутих знань були нагороджені грамотами відділу освіти. Під час практичного блоку учасники розглянули "Орієнтовні вимоги до проведення ДПА з іноземної мови у 2016-2017 н.р.", обговорили основні моменти організації діяльності мовних шкіл при пришкільних таборах відпочинку з денним перебуванням. 

На засідання РМО завітали методисти Центру іноземної літератури та центру зі складання кембриджських іспитів "Level-Up" Людмила Шавлюкова та Яна Маслакова. Cambridge English for Schools - це версії кембриджських тестів, що відповідають потребам та інтересам учнів шкільного віку, і розроблені згідно з принципами та підходами Загальноєвропейськиї рекомендацій з мовноїх освіти - стандартних критеріїв, що використовуються в усьому світі для опису мовних умінь.

Яна Маслакова провела з учасниками за навчально-методичним комплексом видавництва Ехprеss Рublіshіng. Вчителі "озброїлися" новими формами і методами організації роботи учнів на інтерактивному уроці, стали безпосередніми учасниками вправ та етапів уроку, а замість оцінок отримали подарунки та шквал емоцій.

Переглядів: 745 | Додав: lady | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 115
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
    
     Скачать презентации