П`ятниця, 2024-03-29, 2:34 PM
Вітаю Вас Гість | RSS

РМО вчителів іноземної мови Солонянського РНМК

 

 

 

                                       English & German Club


Форма входу
  Праздники Великобритании 

      


   knopochka

Головна » 2016 » Грудень » 10 » Протягом тижня Україна заговорить англійською
8:34 PM
Протягом тижня Україна заговорить англійською

Рік напруженої і такої цікавої роботи виявився не марним! Вже цього тижня ми будемо раді поділитись із вами всіма досягненнями Року англійської мови.

З 12 по 18 грудня в Україні відбудеться Тиждень англійської мови, під час якого ми підсумуємо результати усіх активностей, які допомагали українцям вивчати англійську! Щодня протягом Тижня відбуватимуться тематичні заходи, до яких зможе долучитися кожен!

З 12 по 18 грудня в Україні відбудеться Тиждень англійської мови, в рамках якого заплановано безкоштовні  заходи та можливості вивчення англійської для кожного українця. Під час Тижня  GoGlobal підведе підсумки по усім основним напрямам активностей, які відбувались протягом 2016 року, проголошеного Президентом України Роком англійської мови.

Згідно із соціологічним дослідженням, проведеним компанією TNS, у 2016 році в Україні значно збільшився інтерес до вивчення англійської мови: 34% жителів міст почали її вивчати саме протягом останнього року, а 83% опитаних планують навчати англійській своїх дітей. Тому для того, аби українці могли отримати ще більше інформації про безкоштовні можливості вивчення англійської та попрактикувати свої мовні навички, кожен день Тижня англійської мови буде відведений окремому напрямку. Заплановані заходи:

12 грудня – старт Тижня англійської мови: прес-брифінг «Підсумки Року англійської мови в Україні»;

13 грудня – День безкоштовної англійської: приватні мовні школи оголосять переможців розіграшів безкоштовних місць на курсах вивчення англійської мови;

14 грудня – День англійської у школах і вищих навчальних закладах: майже 50 шкіл по всій Україні проведуть відкриті уроки англійської мови та зіграють у виставах за творами Вільяма Шекспіра; в університетах відбудуться англомовні дискусії;

15 грудня – День фільмів мовою оригіналу: відбудеться розіграш безкоштовних квитків на англомовні прем’єри фільмів у кінотеатрах мережі «Мультиплекс»; на обласних телеканалах по всій країні транслюватимуться освітні ролики;

16 грудня – День англійської в державних установах: Твіттер Верховної Ради заговорить англійською, а держслужбовці ділитимуться у Фейсбуці власними історіями про те, як знання англійської допомагає їм в житті;

17-18 грудня – День англомовного сервісу: в рамках Тижня у Києві працюватиме англомовний сервіс. Жителі столиці зможуть замовити таксі, купити квитки в кінотеатр чи зробити замовлення в кафе англійською, отримавши за це знижки та подарунки.

Уся інформація про Тиждень англійської мови доступна на сайті та Фейсбук-сторінці інформаційного ресурсу Україна Speaking, а також у соцмережах за хештегом #WeekOfEnglish. Тиждень англійської мови проводиться за ініціативи GoGlobal та за підтримки Адміністрації Президента України, Міністерства освіти та науки України, Посольства США в Україні та Британської Ради.

Переглядів: 419 | Додав: lady | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 115
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
    
     Скачать презентации