П`ятниця, 2024-04-19, 5:36 AM
Вітаю Вас Гість | RSS

РМО вчителів іноземної мови Солонянського РНМК

 

 

 

                                       English & German Club


Форма входу
  Праздники Великобритании 

      


   knopochka

Головна » 2016 » Березень » 11 » Міжнародна дистанційна лексико-граматична онлайн-олімпіада
3:29 PM
Міжнародна дистанційна лексико-граматична онлайн-олімпіада

Популярний роман Марка Твена "Пригоди Тома Сойєра" занурює нас у цікавий світ, де кожного дня трапляються якісь несподівані пригоди. Але усі вони закінчуються добре. Автор змалював дуже привабливий образ хлопця, який має дуже багату фантазію. Саме це робить його життя таким цікавим і різноманітним. Том ніколи не сидить без діла. І навіть покарання сприймає з оптимізмом. Якщо хлопець засмучується, то це ненадовго. Тай то, він постійно шукає, як вирішити проблему.

Саме подіям роману була присвячена Міжнародна дистанційна лексико-граматична онлайн-олімпіада "The Adventures of Tom Sawyer", що проводилася 11 березня 2016 року в рамках Року англійської мови. Учні 6-го класу Солонянської СЗШ №2, які успішно пройшли реєстрацію та були допущені до участі, долучилися до турніру та продемонстрували не лише знання змісту твору, а й перевірили свої лексичні та граматичні навички. За короткі 30 хвилин перед учасниками промайнули бурхливі пригоди заповзятого, грайливого хлопчиська, справжнього хвалька. Сподіваємося, що серед 314-ти учасників з різних частин світу школярі школи №2 займуть достойні місця. Адже незважаючи на непосидючі характери, вони дуже багато читають і віддають перевагу пригодницькій літературі. А також залюбки вчать англійську мову!

У творі Марка Твена змальовано справжні почуття, щиру дружбу. Навіть кохання, хоча герої - лише діти. Крім того, усі головні герої справляють приємне враження. У першу чергу тому, що мають відкриті, щирі серця, здатні і на співчуття, і на взаємодопомогу. І навіть - на справжній подвиг. 

Переглядів: 438 | Додав: lady | Теги: Міжнародна дистанційна лексико-грам, Солонянська СЗШ №2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 115
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
    
     Скачать презентации