П`ятниця, 2024-04-26, 10:33 PM
Вітаю Вас Гість | RSS

РМО вчителів іноземної мови Солонянського РНМК

 

 

 

                                       English & German Club


Форма входу
  Праздники Великобритании 

      


   knopochka

Головна » 2016 » Березень » 17 » ітературної вітальні "Shevchenko’s poetry"
5:46 PM
ітературної вітальні "Shevchenko’s poetry"

        14 березня 2016 року  вчителі англійської мови Жданівської СЗШ провели літературну вітальню  "Shevchenko’s poetry". Захід був присвячений до дня народження великого українського Кобзаря – Т.Г.Шевченка.

        Метою проведення літературної вітальні є удосконалення знань, вмінь та навичок отриманих на уроках англійської мови, розширення світогляду та ерудиції учнів; розвиток їх творчих здібностей, самостійності, естетичних смаків; виховання любові й шанування людей свого рідного краю і країни, мова якої вивчається, а також формування вміння концентрувати увагу, логічно викладати думки, заохочувати учнів до роботи над собою; виховувати інтерес до вивчення англійської мови. 

         Вивчення англійської мови – процес складний, але багатогранний і цікавий.  Варто замислитись, що саме англійська мова є неповторним засобом спілкування між людьми різних національностей. Оволодіння іноземною, а саме англійською мовою є потребою часу. Під час проведення виховного заходу діти познайомилися з презентацією на англійській мові про життєвий та творчий шлях Т. Шевченка.

        Учні 9 класу (Кесь Д., Миронюк А. та Новаковська Е.) взяли участь у конкурсі читців віршів Т.Г. Шевченка англійською мовою. Головною метою проведення такого заходу було підвищення мотивації серед учнів до вивчення іноземної мови, розвиток в учнів навичок слухання та говоріння, інтересу до творчості, логічного мислення та пам'яті, зокрема декламування віршів іноземною мовою. 

     Також була проведена вікторина-кросворд "Do you know..?" Метою даного заходу було узагальнити уміння та навички учнів з вивченого матеріалу, розширити лінгвістичний кругозір учнів, розвивати інтелектуальні здібності учнів за допомогою гри. Учні із задоволенням виконували цікаві завдання та намагалися бути кращими. За допомогою ігор учні вдосконалювали навички читання, аудіювання та говоріння, розвивали логічне мислення, пам’ять та увагу. 
   Крім того, учні  співпрацювали в командах для досягнення спільної мети, а також конкурентоспроможності та впевненості у своїх силах та знаннях. Мета заходу була максимально досягнута. 

 

Переглядів: 443 | Додав: lady | Теги: Жданівська СЗШ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 115
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
    
     Скачать презентации