Середа, 2024-04-24, 6:24 PM
Вітаю Вас Гість | RSS

РМО вчителів іноземної мови Солонянського РНМК

 

 

 

                                       English & German Club


Форма входу
  Праздники Великобритании 

      


   knopochka

Головна » 2016 » Березень » 10 » Cкільки мов ти знаєш - стільки разів ти Людина!
2:52 PM
Cкільки мов ти знаєш - стільки разів ти Людина!
Вивчення англійської мови – процес складний, але багатогранний і цікавий. Варто замислитись, що саме англійська мова є неповторним засобом спілкування між людьми різних національностей.  Оволодіння іноземною, а саме, англійською мовою є потребою часу. Під час вивчення англійської мови ми знайомимось з традиціями і звичаями інших народів та переконуємось у неповторності власної української культури. Метою проведення Тижня англійської мови є удосконалення знань, вмінь та навичок отриманих на уроках англійської мови, розширення світогляду та ерудиції учнів; розвиток їх творчих здібностей, самостійності, естетичних смаків; виховання любові й шанування людей свого рідного краю і країни, мова якої вивчається, а також формування вміння концентрувати увагу, логічно викладати думки, заохочувати учнів до роботи над собою; виховувати інтерес до вивчення англійської мови. 

    Саме тому з 15.02 по 19.02 2016 р. учителями англійської мови Кацевич Н.М. та Дихтярьовою Н.Ю. було проведено Тиждень англійської мови. 

     У понеділок учні 1-11 класів взяли участь у фото-виставці «Selfie на фоні державної символіки англомовних країн". У вівторок було проведено конкурс малюнка «Незвичний імідж англійських літер» (1-4 клас) та  зустріч у шкільному читацькому клубі «Книжками англомовних країн». Мета заходів - виховувати та підтримувати у школярів мотивацію до оволодіння іноземною мовою; розширити знання учнів про культуру країни, мова якої вивчається; формувати лінгвокраїнознавчу компетенцію школярів, навчити учнів працювати з додатковою літературою, зацікавити молодших школярів у вивченні англійської мови, залучити їх до виконання творчих завдань, а також формувати навички оформлення матеріалів.  

                                                                              

У середу відбулися:
-    конкурс-виставка постерів «It is our life» (5-11 класи);
-    літературна вітальня  «Казкові мандрівки» (казки англомовних письменників) для 1-4 класів;
-    відкритий урок на тему «Одяг моєї ляльки» у 2 класі, який підготувала та провела Дихтярьова Н.Ю. 

 

 

 

               

 

А 18 лютого 2016 року в Олександропільському НВК  була проведена учнівська конференція по творчості американського письменника Джека Лондона. 

                                                  

На конференцію були запрошені учні середньої та старшої школи. Свої роботи презентували учні 8, 10 та 11 класів, а саме: Мотузко Ксенія «London – gold miner»Ларіонов Володимир «Біографічні мотиви у творчості письменника” , Федінчик  Анна «Джек Лондон. Жизнь и его творчество», Дегтярьов Олександр «Bibliography of Jack London’s Prose», Ковальчук Ольга «Біографія Джека Лондона», Ямчук Світлана «Память о Джеке Лондоне в современной Америке. 

                                                     

Роботи були представлені трьома мовами: англійською, українською та російською. Зустріч відбулася у дружньому колі, де панував інтерес до творчості Джека Лондона. одним із завдань конференції було - з'ясувати, які риси вдачі Джека Лондона та факти біографії відбилися на особливостях зображення характерів героїв його творів, сформулювати «кодекс» сильної особистості для героїв Джека Лондона і порівняти кодекс із учнівськими уявленнями про силу духу людини; створити ситуацію самозаглиблення учня у власні етичні переконання, спрямувати необхідність вибору життєвих принципів у русло самовдосконалення.

Головною метою проведення таких  заходів було підвищення мотивації серед учнів до вивчення іноземної мови , розвиток в учнів навичок слухання та говоріння, розвиток  інтересу до творчості, логічного мислення та пам'яті.  Мета заходів була досягнута, адже учні отримали естетичне задоволення, поглибили знання з іноземної мови.

ПЛАН ПРОВЕДЕННЯ ТИЖНЯ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ

Переглядів: 573 | Додав: lady | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 115
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
    
     Скачать презентации