П`ятниця, 2024-03-29, 6:19 PM
Вітаю Вас Гість | RSS

РМО вчителів іноземної мови Солонянського РНМК

 

 

 

                                       English & German Club


Форма входу
  Праздники Великобритании 

      


   knopochka

Головна » 2016 » Березень » 9 » Англійську вивчати - світ пізнавати!
4:09 PM
Англійську вивчати - світ пізнавати!

З 01 по 05 лютого 2016 року на території Незабудинської середньої школи проводились заходи, що мали на меті зацікавити сучасного школяра у вивчені іноземної мови. Програма  роботи була націлена на охоплення усіх учнів, що вивчають у нашій школі іноземну мову й мають на меті покращити свої знання лексичного матеріалу в ігровій формі.

Дітям дуже подобається коли їх начебто оцінюють під час гри, але водночас це оцінювання є вербальним і лише позитивно впливає на їх внутрішнє світосприйняття. Саме на це розрахована робота з учнями, які соромляться розкритися на уроці, які відчувають тиск від неформальних лідерів класу.

Під час проведення Тижня іноземної мови план складався з урахуванням поурочного планування вчителя і був розбитий на секції:

  • Загальне свято для молодших класів
  • Урок – гра для учнів середньої школи
  • Покласові заходи

Під час виховного заходу «ABC - party» прийняли участь діти молодших класів. Робота проводилась у актовій залі школи. Діти молодших класів розповідали вірші про англійські літери, співали пісень, що вивчали протягом року на англійській мові, танцювали та приймали участь у веселих конкурсах.

У розважально-пізнавальній грі “Traveling to English” для учнів 4 класів, діти працювали над активізацією вивченого матеріалу не лише за даний рік, а й повторювали попередньо вивчений матеріал. Майбутні "п’ятачки" відчули особисто, що таке системність у вивчені англійської мови і як важливо постійно працювати на текстами, які вони вивчають позакласно. А особливо весело було під час розв’язування кросворду та згадування пісень, що вивчалися у попередніх класах. Радість  у дітей була і від командної роботи, що емоційно розкривала кожного учня.

Виховний захід для учнів 5-6 класів ”The Club of Cheerful and Quick-witted Fellows” проходив так само легко та цікаво. Учні середньої школи працювали над опрацьованим матеріалом. Вірили  у власну перемогу і … перемогла нічия. Між класами обиралися гравці та вболівальники, які також приймали участь у грі.

Окремо працювали учні 7 класу. Їм було запропоновано гру «Brain Ring “What? Where? When?”, під час якої обговорювалися визначні місця англомовних країн, подорожі, згадувався пройдений матеріал за цей рік та за попередній. Учасники не соромилися проявляти власні емоції цим самим заряджати однолітків та людей навколо.

Як у дитячому мультфільму «Фіксики»: «Це є ланцюгова реакція! Якщо ти когось образиш, то і та людина когось образить далі. А якщо поділишся радістю, то вона до тебе з сторицею повернеться!». Ось так і у нас весело, радісно та по «ланцюговій реакції» покотилося все далі.

Зі сценаріями проведених заходів можна ознайомитися в розділі меню сайту "Коли скінчилися уроки" --"Предметний тиждень".

Вчитель англійської мови 

Сівцова Я.М.

Переглядів: 580 | Додав: lady | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 115
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
    
     Скачать презентации