Субота, 2024-04-27, 3:38 AM
Вітаю Вас Гість | RSS

РМО вчителів іноземної мови Солонянського РНМК

 

 

 

                                       English & German Club


Форма входу
  Праздники Великобритании 

      


   knopochka

Головна » 2015 » Грудень » 9 » Адаптація тестів ДПА-2016
11:17 AM
Адаптація тестів ДПА-2016

На початку грудня 2015 року Міністерство освіти та науки України спільно з міжнародним видавництвом MM Publications провели пробне тестування з англійської мови учнів одинадцятих класів з метою підготовки відповідних завдань до ДПА 2016, які визначать уміння та навички школярів з обраних видів мовленнєвої діяльності.
У тестуванні взяли участь майже 60 учнів загальноосвітніх навчальних закладів, із них 26 школярів  вивчали англійську мову поглиблено, а 32 майбутні випускники – за загальною програмою відповідно. Як повідомили представники видавництва MM Publications в Україні, в грудні було проведено тільки початкове тестування, потрібне для процесу розробки та адаптації тестів до української системи навчання. А в лютому очікується другий, більш масштабний проект, де будуть задіяні школярі  з багатьох регіонів України.

За словами Оксани Коваленко, головного спеціалісту Міністерства, пробне тестування є необхідним етапом в процесі розробки екзаменаційних матеріалів, оскільки це дозволить розробникам тестів покращити їх адміністрування, визначити потрібний час на виконання та створити чіткі інструкції як для школярів, так і для вчителів, що будуть перевіряти завдання.

Як повідомлялося раніше, 2016-й рік оголошено роком англійської мови в Україні, про що в листопаді президентом України було підписано відповідний указ. В рамках проведення року англійської мови Міністерством освіти і науки України заплановано комплекс  різноманітних  заходів. Для підтримки зазначеної ініціативи також було анонсовано про початок співпраці Міністерства з міжнародним видавництвом MM Publications в проектах, направлених на вивчення англійської мови, зокрема, в наданні допомоги у створенні та проведенні ДПА - випускного іспиту з англійської мови.

За матеріалами mon.gov.ua

Переглядів: 487 | Додав: lady | Теги: ДПА-2016 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 115
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
    
     Скачать презентации